Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne ek sefer

Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne ek sefer

Trabzon Belediyesi vatandaşların Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne daha rahat ve kolay bir ulaşım sağlamak için otobüs hat ve sefer sayısını artırdı. Belediye, daha önce sadece sahil peronundan yapılan otobüs seferlerine yeni bir hat ekledi. 2 hafta önce hizmet vermeye başlayan yeni hatla birlikte Bölge Trafiğin yanından kalkan otobüsler Beşirli istikametinden geçerek Tanjant-Fatih Mahallesi-Atapark-Meydan-Değirmendere-Havaalanını takip ederek, Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne varıyor.

Sahil peronundan kalkan otobüsler ise Yenimahalle-Numune Hastanesi-Valilik-Atapark-Moloz-Çömlekçi-Havaalanı istikametini takip ederek Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne ulaşıyor.

       
Kanuni eğitim ve Araştırma hastanesine hafta için 5 otobüsle ulaşım sağlanırken günde 60 sefer düzenleniyor. Seferler sabah saat 6.20`de başlayıp akşam saat 8.30`da sona eriyor. Hafta sonu ise 3 otobüsün hizmet verdiği hatta günde 40 sefer düzenleniyor. Hafta sonu sabah saat 08`de başlayan otobüs seferleri akşam saat 19.40`da sona eriyor.


 
 


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir