1461 spor takımı satılıyor

1461 spor takımı satılıyor

1 Lige çıkması halinde satılması beklenen pilot takımın satışı erken tarihe alınması zorunlu hale geldi. Trabzonspor ve 1461 Trabzon`un Türkiye Kupasında tur atlaması ve birbirleriyle eşleşme ihtimalinin olması üzerine pilot takım acil olarak satışa konuldu.
16 KASIM`A KADAR
İki takımın birbirinden ayrılma işlemini 16 Kasım`a kadar bitirmeyi amaçladıklarını da vurgulayan Başkan Sadri Şener, "Sezon sonuna kadar vakit yok. Öbür hafta Türkiye Kupası kura çekimi var. ya karşılıklı düşersek, ne olacak? Ne yapacağız o zaman? Benim mesuliyetim bu konuda fazla. Bir an önce çözüm bulunması gerekiyor" dedi.
 
Başkan Sadri Şener`in ileride herhangi bir sorun çıkmaması için 1461 Trabzon`un Trabzonspor`a ait hisselerinin kulüple organik bağı olmayan güvenilir bir kişiye veya kuruluşa devredilebilmesinin imkanlarının araştırılmasını istediği, hukukçuların yapacağı çalışmalar arasında Trabzonspor yönetim kurulu üyesi olmaması kaydıyla 1461 Trabzon`un şu andaki yöneticilerine devir yapılıp yapılamayacağının da bulunduğu öğrenildi.
 
 
 
 


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir