?Çaykara`da Yüksekokul İstiyoruz? Platformundan Açıklama geldi

?Çaykara`da Yüksekokul İstiyoruz? Platformundan Açıklama geldi

Çaykara?ya Yüksekokul kurulması ile ilgili yapılan çalışmalar çerçevesinde son dönemlerde gerek basın gerekse sivil toplum kuruluşları ile Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu tarafından gündeme getirilen açıklamalar gündem olmaya devam ediyor.


İstanbul?da ?ÇAYKARA?DA YÜKSEKOKUL İSTİYORUZ?  facebook sayfasında sivil İnisiyatif gurubu adına yazılı bir açıklama yapıldı.

Mehmet Seyit Türker imzası ile yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

Çaykara Belediye başkanımız Sayın Namık Gedikoğluna çağrımızdır, Bu platform Çaykaraya bir yüksek okul kazandırmak ve var olan sinerjiyi hızlandırma adına kurulmuştur. Sivil Toplum Kuruluşlarının ana çalışma prensipleri, kimseyi dışlamama şeffaf davranma ve kamuoyunu aydınlatma gibi etik olan davranışlardır. Yüksek okul ile alakalı her gelişme tarafımdan size hemen bildirilmiştir, Şahsım olarak yüksekokulla ile ilgili YTÜ Rektörü Prof Dr İsmail Yüksek beyle ve KTÜ nün yeni seçilen rektörü Prof.Dr Süleyman Baykal beyle konu istişare edilmiş ve tarafımdan, Sayın Cumhurbaşkanımız bilgilendirilmiştir. Açılması düşünülen bölümlerle alakalı Sayın Prof Dr Ömer Yüksek Bey ve Çaykaralı akademisyenler beraber bir çalışma yapmaktadırlar, bilgi paylaşımı yaparak gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Bayburt Üniversitesi Rektörüne de ayrıca teşekkürlerimizi arz ederiz. Kurulacak olan bu yüksek okulumuz KTÜ bağlı bir yüksek okul olacaktır. Bunun bilinmesini ve yanlışlığa sebebiyet verilmemesini önemle rica ediyorum. Çaykara eğitim vakfı da projemizden haberdar, Sayın Şahmeran Gülbay paşayı da gelişmelerle alakalı bilgilendiriyoruz. Platformumuzda Prof İsmail Yüksek, Prof Ömer Yüksek, Çaykara gazetesi, Çaykara gündem gazetesi, Çaykara eğitim vakfı ve Turgay gümüş yer almaktadır, doğal olarak siz Çaykara Belediye Başkanı olarak ta bu platformun üyesisiniz, Başarılar birlikte çalışma ile olur, Çaykara hepimizin ,Çaykaraya yapılacak güzel projelerde insanımızın geleceğimizin ve çocuklarımızın mirası olacaktır, denildi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir