UEFA`dan Trabzonspor`a uyarı

UEFA`dan Trabzonspor`a uyarı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi`nin bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde oynadığı Lille maçı sonunda sahaya giren taraftar konusunda kararını verdiği belirtilerek, şöyle denildi:
``Komite, kulübümüze uyarı cezası gönderdi. Bu vesileyle taraftarlarımızı takımımızı centilmence desteklemeleri konusunda bir kez daha uyarıyor, mağduriyete uğramamaları için yasaya uygun davranışlar sergilemelerini bekliyoruz.``

FIFA`dan inceleme

Bu arada, kulüp sitesinden yayımlanan bir başka açıklamada ise 2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası`na Türkiye`nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından turnuvanın düzenleneceği şehirlerin FIFA ve TFF heyetleri tarafından inceleneceği belirtilerek, ``Buna göre FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri 24 Ekim Pazartesi günü turnuvanın yapılacağı merkez şehirlerinden biri olan Trabzon`da, Hüseyin Avni Aker ve Ahmet Suat Özyazıcı stadlarıyla, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde incelemelerde bulunacaklar. Yapılacak bu incelemelerin ardından turnuvanın yapılacağı merkezler kesinleşecek`` ifadelerine yer verildi. Heyetin incelemeler için Rize`ye de geçeceği kaydedildi.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir