Dernekpazarı`nda Kitap Okuma Yarışması!

Dernekpazarı`nda Kitap Okuma Yarışması!



Dernekpazarı Kaymakamlığı  Milli Eğitim Müdürlüğünün  yönetiminde Dernekpazarı-Çaykara- Of ve Hayrat İlçelerindeki Lise öğrencileri arasında ?GELENEKSEL LİSELER ARASI  ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA  YARIŞMASI? Düzenlemeye karar verdi.

Kitap okuma sevgisini kazandırma yanında tarihimizin önemli evrelerini daha iyi öğrenerek Şehitlerimize  saygı,  vatan ve bayrağımıza sevgi kazandırma amaçlı bu yarışması için, Mehmet Niyazı?nın ÇANAKKALE MAHŞERİ adlı eseri seçildi. Kitap her dört lisedeki öğrencilere dağıtıldı. Eserle ilgili hazırlanacak 60 sorulu yarışma 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 10.00 da Dernekpazarı Atatürk İlkokulu ile Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi?nde yapılacaktır. Yarışmaya sadece bu dört ilçenin lise öğrencileri katılabilecek ve ilk üç dereceye ödül verilecektir.
Birinciye: 750.00 TL 
İkinciye: 500.00 TL   

Üçüncüye: 300.00 TL 
Ödül verilecektir.  Yarışma sonunda eşitlik  bozulmazsa kazanan kura ile belirlenecek. Kazananların  ödülleri  13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Dernekpazarı Kaymakamlığında   düzenlenecek törenle  verilecektir.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir