Çaykaralıların Hasretlik Günleri!

 Çaykaralıların Hasretlik Günleri!

ANKARA? DA yaşayan bir grup Çaykaralılar tarafından oluşturdukları platformla her ay yapılmakta olan hasret giderme toplantısı Hamamönü Beyler sofrası restorantta gerçekleştirildi. 

Çaykara?nın değişik mahallelerinden olup, Ankara?da yaşayan Çaykara?lı hemşerilerimizin kurdukları Çaykaralılar Platformu adı altında geleneksel hale getirdikleri her ay bir yerde buluşma, dertleşme ve hasret giderme toplantıları devam ediyor.  Çaykaralı hemşerilerimiz 2015 Nisan ayı toplantısını Ankara-Hamamönü Beyler Restorantta bir araya gelerek, uzun uzun sohbetler yaparak birbirleriyle hasret giderme fırsatı buldular.  
Bu ay toplantının konuğu Çaykara Garnizon komutanı Yüzbaşı Nurettin Kara oldu. Kendisi Uzun zamandan beri toplantıları takip ettiğini ve bu gece de katıldığı için ve Çaykaralılarla beraber olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Çaykara Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nurettin Kaya?ya ya ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Platform adına Recep Ocak tarafından kendisine teşekkür plaketi taktım edildi.
Gurbet ellerde birlik ve beraberliklerini koruma adına yapılan bu etkinliklerin aksamadan devam etmesi nedeni ile bu organizasyonu düzenleyen ve içinde bulunan herkesi Çaykara Gündem Gazetesi olarak tebrik ediyor, hiç bitmeyecek şekilde devam etmesini temennisinde bulunuyoruz. Toplantıya katılmak isteyen hemşerilerimiz aşağıdaki telefon numarasıyla irtibata geçebilirler. 

İrtibat: 
Recep OCAK 
Tel: 533 620 55 61 


Haber kaynağı: Recep Ocak/Çaykara Gündem Gazetesi/ANKARA



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir