Polis Haftası Çaykara`da Kutlandı..

Polis Haftası Çaykara`da Kutlandı..

 

Türk Polis Teşkilatı?nın kuruluşunun 170.Yıldönümünde Çaykara İlçe Emniyet Amirliğinin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlandı. 
10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Çaykara İlçe Emniyet Amirliği tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak 09.04.2015 Perşembe günü Çaykara Merkez Camii?nde şehit polisler için mevlit okutuldu.
10 Nisan Cuma günü ilk tören saat 09:30`da İlçemiz hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve bütün Türk büyükleri, M.Kemal Atatürk ve Aziz şehitlerimizin anısına Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. 

Buradaki törene, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkan Vekili Mustafa Hacıabdullahoğlu, İlçe Emniyet Amir Başkomiser Mustafa Kıyak, Kurum müdür ve amirleri ile ilçe amirliğinde görevli polisler, siyasi partı Başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Türk Polis Teşkilatı?nın kuruluşunun 170. Yıldönümünü dolayısıyla Çaykara İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Kıyak ve beraberindeki personeli ile birlikte Kamu kurumlara ziyaretlerde bulunuldu. İlçe Emniyet amiri Mustafa Kıyak`ın Çaykara İlçe Emniyet Amirliği binasında tebrikleri kabul etti. Program konuklara verilen ikramın ardından sona erdi.
Polis Teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok
, Polis Teşkilatının kuruluşunun 170?inci yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı. 

Tok mesajında, ?Polis Teşkilatı, kamu düzenini ve güvenliğini sağlamak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi birçok önemli görevleri yerine getirmektedir. Halkın huzurunu hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife eden, gücünü milletten ve kanunlardan alan polislerimiz gerektiğinde canını hiçe saymaktadır. Bu vesileyle ilçemizde ve ülkemizde, milletimizin huzur ve güven ortamını tesis eden tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, Polis Teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu kutsal görevi başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, büyük fedakârlık sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum? dedi. 

  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir