Çaykara`da TOKİ İnşaatı Başladı!

 Çaykara`da TOKİ İnşaatı Başladı!



İlçemizin Konut sorununa bir nebze çözüm olacak 70 konutluk TOKİ inşaat çalışması başladı.

Çaykara Uzungöl yolu üzerinde bulunan Hurmalık mevkii?nde planlanan 70 konutluk TOKİ inşaatının ihalesini alan Mandan Yapı inşaat Mühendislik şirketi yer teslimini alarak inşaat çalışmalarına başladı.

Daha önce taleplerin alınmasıyla başlayan sürecin ardından TOKİ tarafından 22 Aralık 2014 tarihinde ihalesi yapılan Çaykara Uzungöl yolu Hurmalık mevkii?nde TOKİ tarafından yapılacak olan 70 konutluk alt gelir gruplarına hitap edecek inşaat çalışmasına başlandı.

23.02.2015 tarihinde yer teslimi yapılan 70 konut bir büfe ve Çevre düzenlenmesi işi 500 gün içinde bitirilmesi öngörülüyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yaptığı açıklamada,? Belediye olarak toplu Konutların yapımında bir aşamanın daha tamamlayarak 70 konutluk projenin yer tesliminden sonra ihaleyi alan firma tarafından inşaatına başlan.  Çaykara?nın en büyük sıkıntılarından biri olan konut sıkıntısı inşallah TOKİ projesiyle azda olsa bitecek ve ilçemiz özel bir sosyal yaşam merkezine kavuşacaktır. TOKİ Projesinin Çaykara?ya hayırlı olmasını dilerim,"dedi.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir