Uzungöl`de Kitap Coşkusu

Uzungöl`de Kitap Coşkusu

                                                            

Bu yıl 30 Mart 5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kütüphaneler Haftası Uzungöl Ortaokulunda düzenlenen bir tören ile kutlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene velilerin yoğun katılım göstermesi öğrencileri de neşelendirdi. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Hilmi KANIK insanların hayatları boyunca kazanabilecekleri en güzel alışkanlıklardan birisin kitap okuma alışkanlığı olduğunu,severek ve isteyerek kitap okuyan bir öğrencinin öğrenim hayatı boyunca hep başarılı olacağını ifade etti.

Daha sonra söz alan Türkçe öğretmeni Ahmet KARACA velilerden kitap okuma alışkanlığı konusunda öğrencilere zaman ayırmalarını ve onlarla birlikte kitap okumalarını tavsiye etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler sınıf Şube Rehber Öğretmenleri ve veliler ile birlikte sınıflarına girdiler.Saat 12.30-13.00 saatleri arasında Türk Kütüphaneciler Derneğince(TKD) her yıl belirli Gün ve Haftalar Kapsamında Ulusal Olarak kutlanan Kütüphane Haftasında ?51.kütüphane Haftası Okuma Etkinliği? gerçekleştirildi.

Öğretmen,veli ve Öğrenciler 30 dakika boyunca hem kitap okumanın mutluluğunu yaşarken öğrenciler ailelerini okulda görmenin sevinci ile iki mutluluğu bir arada yaşamış oldular.
  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir