Taşkıran Ortaokulundan Örnek Davranış

Taşkıran Ortaokulundan Örnek Davranış



Çaykara İlçesinde bulunan okullar Eğitim adına gerçekleştirdikleri örnek çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Öğrencilerin sadece Akademik başarıları için Kurs ve ETÜT çalışmalarına yer verilmeyen Çaykara İlçemizde Öğrencşilerin sosyal ve kültürel anlamda da kendilerini yetiştirebilmeleri için yoğun bir çaba harcanıyor. Durum böyle olunca da ortaya birbirinden güzel etkinlikler çıkıyor.

Bu etkinliklerden biri de Taşkıran`n Mustafa ÖZER Ortaokulunda yaşandı. Okukl Müdürü Emre AKKAYA yönetimindeki öğretmen ve öğrenciler Çaykara Hadi Mevkii`nde bulunan Çaykara Binicilik Restorant ve Konaklama tesisini ziyaret ettiler.

Ömürlerinde ilk defa at ile karşılaşan öğretmen ve öğrenciler Jokey yönetiminde ata binerek keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşamış oldular. Etkinlikten sonra Çaykara Binicilik Restaurant ve Konaklama sahipleri tarafından öğretmen ve öğrencilere yemek ikram edildi.

Etkinlikten sonra görüşlerini aldığımız öğretmen ve öğrenciler sınav heyecanının doruk noktasına ulaştığı bu günlerde kendilerinin de yoğun tempo harcayarak bu sınava hazırlandıklarını Okul Müdürünün düzenlediği bu organizasyonların ise kendilerini dinlendirdiğini ifade ettiler.

Okul Müdürü Emre AKKAYA ise Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulunda göreve yeni başladığını bu kısa sürede bir yandan çevreyi tanımaya çalıştığını bir yandan da bir çok sosyal etkinlik düzenleyerek öğrencileri hem dinlendirmeyi hem de sosyal yönden gelişmelerini sağlamaya çalıştığını ifade etti.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir