Uzungöl Off-Road Üyeleri Bolu kış Kampında

Uzungöl Off-Road Üyeleri Bolu kış Kampında

Gezenbilir Ekibinin Geleneksel Bolu Kış Kampı Bu Yıl 20-21-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bolu Kızıkyayla Mevkii ormanlık alanında yapıldı.  Gezenbilir Ekibinin 2009 dan beri yaptığı Geleneksel Bolu Kış Kampı 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bolu Kızıkyayla Mevkii ormanlık alanında gerçekleştirildi. Türkiye?nin her yerinden katılım yapıldığı bu yılki kampın Trabzon?dan her yıl kampa katılan Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği bu yıl da geleneği bozmadan dernek üyeleri ile katılımı gerçekleştirdi.
Z
amanlamanın kış koşullarının ağır şartlarına denk gelmesi etkinliği daha zor hale getirmesinin yanında, doğaseverlere bu etkinliklerin keyif verdiği ve yeni katılımlarla gurubun her yıl daha çok büyüdüğü ve yeni dostlukların arttırılması açısından son derece önemli olduğu açıklandı. 

Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği Dernek Başkanı Mustafa MUTLU ??İlki 2009 da yapılan etkinliğe 2013 yılından beri dernek olarak katılmaktayız. Gezenbilir ekibi Türkiye genelinde örgütlenmiş en büyük doğasever gurubudur. Biz de bu büyük organizasyonda yer almaktan mutluyuz. Geleneksel Gezenbilir Bolu Kış Kampı her yıl daha da büyüdüğünü görmek heyecanımızı artırmaktadır. Amacımız daha çok doğasever dostlarımızı bir araya getirmek ve bu etkinlikleri Ülkemizin her yerine yayabilmektir. Uzungöl Off-Road Derneği olarak bu etkinliği ilimizde yapmak isteriz, ilimizin her mevsim bezendiği güzellikleri bu gibi etkinliklere çok elverişli olduğu konusunda tüm doğaseverlerin ortak kabulü olduğu her fırsatta ifade edilmektedir. Bizde bunun farkındayız ve bu yüzden böyle büyük bir gurubun organizasyonlarına ev sahipliği yapmak bizim en büyük arzumuzdur. Bunu gerçekleştirebilmek için altyapı desteği için yerel yönetimlerden destek almamız gerekir, bunun için yerel yöneticilerimize bunu anlatmaya başlıyoruz. Basından da gereken desteği bekliyoruz. Bu etkinliklerin ilimizin tanıtımı için büyük bir katkısı olacağı kanaatindeyiz ve bunun için çaba harcayacağız. Doğa Turizmi cazibesini her geçen gün artırdığı ve tanıtım için önemli bir aktivite olduğu genel kabuldür ve biz de Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği olarak bunun bilinci ile hareket ettiğimizi belirtmek isteriz?? şeklinde düşüncelerini ve hedeflerini ifade etmiştir.
Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir