Çaykaralı Öğrenciler Piknikte Eğlendi!

Çaykaralı Öğrenciler Piknikte Eğlendi!



Öğrenciler karne tatilinde olmasına rağmen Eğitim Öğretim çalışmaları Çaykara İlçesinde aralıksız olarak devam ediyor.YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencileri ise karne tatilinde de sınavlara hazırlanarak sınavlarda başarılı olmak istiyor.15 Günlük karne tatilinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ ve Okul Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU tarafından Öğrencilere sınavlara hazırlık kursu verilmeye devam ediliyor.

Sınava hazırlanan öğrencilere hafta sonu Uzungöl`de mangal partisi düzenlendi.Uzungöl Ortaokulu bahçesinde düzenlenen mangal partisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU,Çaykara Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve hazırlık kurslarına katılan yaklaşık 50 öğrenci katıldı.
Uzungöl`de hem keyifli bir gün geçiren hem de dinlenen öğrenciler organizasyondan sonra yaptıkları açıklamada bu tür sosyal organizasyonların kendilerini dinlendirdiğini ve sınavlara hazırlanırken daha iyi motive oldukların ı ifade ettiler.
Piknik Organizasyonundan sonra görüşlerini aldığımız Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU Okul olarak ilk mezunları geçen sene verdiklerini ve bu yıl geçen yıl elde ettikleri başarıdan çok daha iyi bir başarı hedeflediklerini ifade etti.Lise 1. sınıftan bu yana 4 yıldır 12.sınıfları planla ve programlı bir şekilde ders,kurs ve etüt çalışmaları ile sınavlara hazırladıklarını Üniversite sınavlarında ise bu emeklerinin karşılığını almayı umut ettiklerini ifade etti.
Organizasyondan sonra görüşlerini aldığımız Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencileri sadece sınavlara hazırlamak amacında olmadıklarını aynı zamanda düzenledikleri çeşitli organizasyonlar ile4 de öğrencilerin dinlenmelerini ve de sosyal aktivitelere katılmalarını am amaçladıklarını ifade etti.
Karne tatili dolayısı ile Çaykara`da bulunan Karaçam,Köknar,Çaykara Merkez Zeki Bilge,Taşkıran Mustafa ÖZER ve Uzungöl Ortaokullarında düzenli olarak sınavlara hazırlık kurslarının düzenlendiğini ifade eden Ahmet ÇAMURALİ Ortaokul Öğrencilerinin yapılacak olan 2.Dönem TEOG sınavlarında başarılı olabilmeleri için Okul Müdürleri ve öğretmenler ile iş birliği içerisinde planlı bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.
Liseler seviyesinde ise Ataköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi,Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi,Çaykara Anadolu Çok Programlı Lisesi ve Çaykara Anaqdolu Lisesi Öğrencilerini de aynı tempo ile YGS ve LYS sınavlarına hazırladıklarını ifade etti.
Kurs ve Etüt Çalışmaları esnasında Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK`un kendilerine maddi ve manevi anlamdfa çok büyük katkılarının bulunduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ "Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımızın tüm etkinlik ve çalışmalarımızda yanımızda olmaları bizleri ve öğretmenlerimizi daha iyi motive etmekte ve daha gayretli çalışmamıza vesile olmaktadır"dedi.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir