Öğrencilerden Hasta Ziyaretleri Devam ediyor!

Öğrencilerden Hasta Ziyaretleri Devam ediyor!



Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül Koordinesinde Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından yürütülen proje kapsamında daha önce başlatılan hasta ziyaretleri devam ediyor. 18.11.2014 tarihinde Çaykara İlçesi Taşkıran Mahallesinde bakıma muhtaç hastalar Rehber öğretmenler  Ali Leblebici, Gülay Yazar, Gaye Genç, Mehmet Albayrak Çaykara esnaf odası başkanı, Ali Şükrü Aydın öncülüğünde Çaykara Merkezde öğrenim görmekte olan ortaokul öğrencileri tarafından ziyaret edildiler.
Ziyaret kapsamında öğrenciler ve öğretmenler tarafından hastalara moral verilmeye ,hasta evlerinde ne gibi eksiklikler olduğu tespit  edilmeye,hastalarımıza bakan fedakar insanlarımıza teşekkür edilmeye, hasta bakımı konusunda Devletimizin sunduğu imkanlar hakkında bilgi verilmeye çalışıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif  Başkanı Ali Şükrü AYDIN,İlçemiz Kaymakamı Mustafa GÜL`ün selamlarını iletirken  ziyaret edilen evlerde bilgilendirme yaptı. Evlerde bulunan eksiklerİ tek tek not alarak hasta yakınlarına gereken yardımların ulaştırılması konusunda İlçemiz Kaymakamı Mustafa GÜL`e gereken bilgileri vererek gerekli yardımların en kısa sürede ulaştırılması noktasında elinden geleni yapma sözü verdi. Öğrencilerimiz hasta ziyaretlerinden büyük bir keyif alırken, sağlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu,ahde vefanın önemini,büyüklerimize gereken saygının en güzel bir şekilde nasıl gösterilmesi gerektiğini,maddi durumlarda her zaman kendisinden aşağı olana bakılması gerekliliğini bir kez daha anlamış oldular. 

Öğrencilerimiz her gittikleri evden onlarca hayır duası alırken  Sosyal sorumluluk anlamında her platformda ellerinden geleni yapma sözü verdiler.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir