Bir Ölür Bin Diriliriz, Asker Doğar Asker Yaşar Asker Ölürüz!

  Bir Ölür Bin Diriliriz, Asker Doğar Asker Yaşar Asker Ölürüz!



Trabzon Dernekpazarı İlçesi?nden askere gidecek 12  gencimizi uğurlama gecesinde  görülmeye değer bir sevinç ve mutluluk vardı.Erme Dinlenme Tesislerinde  düzenlenen uğurlama töreninde  Yöresel sanatçılarımız  Org da: Turan Kamberoğlu- Kemençe de  Emre Terzi- Turan Topçuoğlu- Vahit Baş  ve Kaval da Kerim Aydın Müzik şöleni verdiler. Gençlerimiz, orta yaşlılarımız ve yaşlılarımız doyasıya Horon oynadılar.
  

Asker gençlerimiz Enes Gürcü- Yılmaz Güney- Oğuzhan Şenaslan-Hüseyin Beşinci-Hasan Ekşi-Ali Osman Akın-İlhan Handemoğlu- Yaşar Yılmaz- Emre Bayka- Servet Karaca- Metin Küçük ve Cemal Yavuz adına; Ali Osman Akın: ?İstirham etsem bizim için  gelenlere bir şeyler söyler misiniz?? deyince, istirham ne kelime   emir kabul ediyorum diyerek kısa bir konuşma yaptım. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Aşık?dan sonra Ali Osman Akın da  duygularını dile getiren konuşma ile herkese teşekkür  etti. Toplu fotoğraf çekildi. Dışarda havai fişekler atılırken içerde  horon  oynamaya devam edildi.

İşte Türk Askeri budur. Askere giderken de  düğün gibi  eğlence düzenleyerek gider. Tüm askerlerimizin görevlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayıp aynı neşe ve sevinçle  ailelerine kavuşmasını dileriz.





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir