Dernekpazarı`na Yeni Emniyet Amiri

Dernekpazarı`na Yeni Emniyet Amiri



Kendi isteği ile Merzifon İlçe Emniyetine atanan komiser Aziz Koç dan boşalan Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine  Komiser Servet Kuga  atandı.  2 ekim 2014 günü  görevine  başladı.

Komiser Servet  Kuga Kimdir :
1984 yılında Adana da doğdu.  Sırasıyla Adana daki  okulları okuyup,1999 da Ankara Polis Kolijine  2003 Yılında  Ankara Polis Akademisine girdi. 2007 de  başarıyla bitirdiği Polis  Akademisinden sonra  5 yıl süreyle  Adana İli Emniyet Müdürlüğünde farklı görevlerde bulundu. 2012 Yılında  şark görevini tamamlamak üzere  Bitlis Hizan Emniyetine  atanarak  iki yıllık  şark hizmetini 2014 de  tamamladı. Şark Hizmeti sonunda İlimize  İlimizden de İlçemiz Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine  atandı.

 Görev  yapma  arzusu olarak Ege ve Marmara yı  düşündüğünü ancak Karadenize düşmekten de  mutlu olduğunu, Karadenizin doğa yapısı ve sıcak kanlı insanlarının Karadenizde çalışanlara  farklı bir huzur  tattırdığını  söyledi.

 ?  Kamu kurumlarında çalışanlar  halka hizmet  sunmakla görevlidirler. Kendilerini halktan üstün vasıflara sahip olarak  görmeyip hizmet etmekle yükümlülüğünü  unutmadıkça  her yerde  huzur bulurlar. Bu  inançla Dernekpazarı?na hizmet etmeye geldim. Burasını sevdim. Toplumla kaynaşıp güzel işler yaparak iyi bir intibayla  ayrılacağımı düşünüyorum? dedi.

Bekar olan yeni emniyet amirimize,bize zaman ayırdığı için başarı dileklerimizle  teşekkürlerimizi  ilettik.


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir