Rabia ile Şükrü`nün En Mutlu günleri

Rabia ile Şükrü`nün En Mutlu günleri



Trabzon Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Personelleri Uzungöl Çamlık Mahallesinden Şükrü Kızıltay ile Demirkapı Köyünden Rabia Yüce Uzungöl Aygün Motel?de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler.

Genç Çiftlerin düğün törenine, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK, Trabzon Büyükşehir belediyesi iç denetçisi Hemşerimiz Osman Abanoz, Çaykara Esnaf Kefalet Derneği Başkanı ve de aynı zamanda düğünün ev sahibi damadın eniştesi Ali Şükrü Aydın, Trabzon Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Yönetici ve Personelleri ile Uzungöl ve Demirkapı Köyünden yüzlerce davetli katıldı.

Muhteşem bir atmosferde ve de son derece kalabalık geçen düğün töreni Dini Tören ile başladı. İmam Süleyman Yıldırım tarafından okunan Kur?an-ı  Kerimin ardından dua yapıldı.

Daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Tarafından genç çiftlerin Resmi nikâhları kıyıldı. Resmi Nikâhta Cemal Yüce ve Ahmet Kızıltay nikah şahidi olarak görev yaptılar. Genç çiftlerin düğün törenlerinde her zaman olduğu gibi Uzungöl?ün Çocukları Erol Akyüz ve İbrahim İnce yine muhteşem bir performans gösterdiler ve düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Gelin Rabia Yüce tarafından yazılan şiir ise düğüne katılanlar tarafından hem gelin hem de davetliler tarafından göz yaşları eşliğinde dinlendi.7 yaşında babasını kaybeden Gelin Rabia Yüce duygularını anlatan muhteşem bir şiir yazdı ve bu şiir düğünde defalarca okundu.

Ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren gelin ve damadı bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir