Çaykara`da Demokrasi bu

Çaykara`da Demokrasi bu



Türkiye?de yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylar meydanlara çıkarken, Trabzon?da AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan adayları örnek bir davranış sergileyerek bir araya geldiler. 

AK Parti Çaykara Belediye Başkan adayı Hanefi Tok, MHP Çaykara Belediye Başkan adayı Dursun Ali Sevinç, CHP Çaykara Belediye Başkan adayı Katip Çolak, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İbrahim Öner, Trabzon`da Köknarlılar Dayanışma Derneğinin düzenlediği gecede gazetemiz aracılığıyla bir araya gelerek örnek bir davranış sergilediler. 

Gecede konuşma yapan Çaykara belediye başkan adaylarının birbirlerine karşı sergiledikleri samimi tutum misafirlerin takdirini toplarken, demokrasinin örneğini sergilediler. Çaykara Gündem gazetesi olarak Çaykara?da siyasi partilerimizin adaylarının seçim atmosferinde hoşgörü içinde bir araya gelmelerini taktirle karşılıyoruz. 

Seçim atmosferinde adaylarımız Çaykara için neler yapabileceklerini ve projelerini halkımıza anlatarak Turizm merkezi olan İlçemizin ivedilikle modern ve çağdaş hale getirebilmek için çalışmalar yapmalıdır. Unutmayalım ki tüm adaylar bizim için bir değerdir.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir