Dernekpazarı`na Sürpriz Son Dakika Adayı

Dernekpazarı`na Sürpriz Son Dakika Adayı



Dernekpazarı, Trabzon un en küçük ilçesi olmasına  rağmen Belediye  Başkanlığı için başvuran Aday Adayı sayısı  ile  gündemdeki ilçe oldu.
 

Günler öncesinden aldığım  istihbarat ta  son anda  sürpriz bir  adayın çıkacağı ve herkesin ? İŞTE BU? diyeceği  sürpriz aday  son dakikalarda başvurusunu yaptı. 

Dr. Mehmet AŞIK: İlçemiz Kondu Mahallesinde  doğdu. Uzun Yıllar Yavuz Selim Kemik  Hastanesi  Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı. Özel Yıldızlı Güven Hastanesi açıldıktan sonra  oraya geçti.

Tıp Fakültesi dışında  Kamu Yönetimi Diplomasına sahip Aşık a :

-Böyle bir  düşünceniz  var mı idi? Yoksa ani bir karar sonucumu  başvurdunuz? Sorumuza

-verdiği cevap ta:

-Kamu Yönetimini okuduğuma göre  kendimi  böyle bir  hizmete  hazırlıyordum. İlçeme  hizmet için koşanları gördükten sonra  ilçeme karşı olan sorumluluğum gereği  ben neyi bekliyorum diye düşündüm. Farklı  yerlerden  teşvik ve  zorlamalar karar vermeme etken oldu. Allah Nasip ederde hizmet  yapma  yetkisini alırsam en güzelini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ülkem için, İlçem için, Tüm  Dernekpazarlı  vatandaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim. İler ki günlerde  projelerimle  yeni mesajımi sunacağım.? Dedi. 

İlçemiz için Aday Adayı Müracaatları AK PARTİ için sona erdi. Tüm adaylara başarılar dileriz.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir