Kamyonet Dereye Uçtu

Kamyonet Dereye Uçtu

Dernekpazarı İlçesi nin giriş ve çıkışıyla merkez de üç kör nokta . Bermuda üçgeni gibi. Birçok kazanın olduğu ,ölümcül kazaların yanında maddi kazaların ağırlıklı olduğu yerler. Süt Fabrikası ile Futbol Sahası arası.-İlçe merkezindeki Zincirlitaş Köyü yol ayırımındaki alan ve Dernekpazarı-Trabzon istikametindeki çıkış alanı. Petrol ofisinden 100 m. İlerisi.Bu nokta da bugün saat 16,30-17,00 arası ağır hasarlı yeni bir kaza oldu.


Çaykara Karaçam dan hareket edip Trabzon a gitmekte olan 61 DL 486 plakalı kamyonet sürücüsü Ali Kemal Güneş Dernekpazarı nı geçtikten sonra -hafif yağmurla yolun da kaygan oluşundan -direksiyon hakimiyetini kaybederek viraji alamayıp dereye uçtu. Şuuru yerinde olan sürücü 112 acille Of Devlet Hastahanesine kaldırıldı


Araç tamamen pert oldu. Şu ana kadar olan kazalardaki milli servet kaybı o yolda yapılması gereken islah çalışması giderinden kat kat fazla. Ölen insanlarımız hiçbir şeyle ölçülemiyecek kayıp. Buna rağmen sayısız yazılarımıza karşılık sadece Süt Fabrikası alanında koruyucu bariyerler yapıldı.

İlçe merkezindeki alanın yatay hız kesici bantlarla islahını, ilçe girişideki alanda yola doğru olan çıkıntının kesilmesiyle bariyer yapılmasını istedik defalarca ve tekrar istiyoruz. Amma her ne hikmetse kara yolları her seferinde ?SÜRÜCÜ HATASI? diyerek bir sonraki kazanın oluşmasını beklemekte. Artık sesimizi birileri duymalı. Her sabrın bir sonu olduğu unutulmamalı.

Kaynak: Haberci61



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir