Milli Eğitim Müdürü Kenan Şahin Tonya`ya atandı

Milli Eğitim Müdürü Kenan Şahin Tonya`ya atandı



Trabzon un Dernekpazarı İlçesi Milli Eğitim Müdürü Ali Çelik in emekliye ayrılmasından sonra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne isteğiyle atanan Kenan Şahin 01.12.2008 de görevine başladı.Hayırlı olsuna gittiğimizde bize çok olumlu izlenimler bırakmıştı. Mevzuata hakim, idealleri geniş, yeni projelerle dolu, genç ve dinamik bir müdüre kavuşmanın mutluluğu ile ayrıldık oradan.

İlçemiz her yönüyle ilde gıpta edilen bir ilçeydi. Tüm Kamu kuruluşları amir ve memur bir aile ortamı içinde yaşam sürdürüp hizmet sunmaktaydılar. Bu kurumlar içinde bulunan eğitim ve öğretim kurumlarımız daha samimi bir havayla karşılıklı sevgi ve saygı ilkeleri içinde görevlerini sürdürüyordu.

Her yönüyle beğendiğimiz yeni müdüründe katkılarıyla yeni bir ivme kazanacağımızı düşünmüştük. Ne var ki Müdürümüzün her şeyi amir pozisyonunda yürütmeye başlamasıyla karşılıklı sevgi ve saygı ortamı bitip yerini emir komuta sistemi aldı. Milli Eğitimdeki yöneticiler arasında başlayan bu huzursuzluk eğitime de eksi olarak yansıdı. Tüm olumsuzluklara rağmen veli ve halk umudunu yitirmemişken belediye başkanı duruma müdahil olup sürtüşmelerin artmasına neden oldu.

Uzun yıllardır bize hizmet edenler için devreye sokulmayan siyaset devreye sokulup müdür görevinden alındı. 16.04.2010 da ilçemizden ayrılan müdür Kenan Şahin mahkeme kararıyla Ağustos 2010 da tekrar geri döndü. Bu arada uyum sağlayamadığı bir takım yöneticiler emekli olarak ve tayin isteyerek ilçemizden ayrılmıştı. Sorunlar bitti derken daha da çok artmaya başlayıp sokağa kadar yansıdı. Öylesine bir intiba oldu ki Müdür adeta sorun çözen değil, sorun yaratan pozisyonuna düştü. Kendi isteğiyle tayin istemediğinden, bir inatlaşama havası doğdu. Sonunda bir şekilde ataması Tonya İlçesine yapıldı. Yerine Şube Müdürü İbrahim Ayaloğlu nu vekaleten bırakarak İki aylık izinle ilçemizden ayrıldı.

Dernekpazarı İlimizin en huzurlu ilçesidir. Bize hizmet veren her kamu görevlisi konuğumuz olarak değerlendirilir. Ayrılırken de mutlu bir ayrılığın olmasını isteriz. Hangi kuruluşta çalışırsak çalışalım. Başarıya ulaşmanın ana unsuru karşılıklı sevgi ve saygıdan geçtiğinin bilinci içinde olmalıyız.

Haber: Fahri Düzenli




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir