Müftü Mehmet Genç Oflulara veda etti

Müftü Mehmet Genç Oflulara veda etti



Of Sahil Ali Usta tesislerinde düzenlenen yemekli veda gecesine Of Kaymakamı Eren Arslan, Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, İl Müftüsü Veysel Çakı, Of ilçe Daire amirleri; Sabri Albayrak, Taner Ulutaş, Adem Gündüz, İdris Kabahasanoğlu ,Sadullah Sulukan , Servet Ural ,Ali Sayın , Murat Çakır ,Nihat Yılmaz ,İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız , Ofspor Başkan Yardımcısı İbrahim Kurnaz ,Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu , çevre ilçe müftüleri , Ak Parti Başkan V. Faruk Öztürk , MHP İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu , STÖ temsilcileri , yüzlerce imam ve davetli katıldı.
 

Müftü Mehmet Genç gecede yaptığı duygulu konuşmada, ilçede yaptıkları hizmetleri anlattı. Müftü Genç, kendisinin de Oflu olduğunu ve hayatında Of Müftülüğünün ayrı bir yeri bulunacağını söyledi.

Müftü Mehmet Genç ile çeşitli tarihlerde birlikte çalışma fırsatı yakaladığını söyleyerek konuşmasına başlayan Trabzon Müftüsü Veysel Çakı :" Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile her gittiği yerde başarılı olmuş arkadaşımız Genç`in Kars ilinde de başarılı olacağına inanıyorum" dedi. 

Of Kaymakamı Eren Arslan ise 3 ay gibi kısa bir süre önce Of ilçesine atandığını belirterek:" Bu süre içerisinde tanıdığım kadarı ile kendisini Of halkı ile bütünleştirmiş birisi. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum" dedi. 

Of`un bugüne kadar Valiler çıkardığını söyleyen Of Belediye Başkan Vekili Mehmet Yılmaz :"Müftümüz çalışkanlığı ile İl Müftüsü olarak atanmıştır. Böylece Of ilçesi il Müftüsü de yetiştirmiştir" şeklinde konuştu. 

Of ilçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ise Milli Eğitim-Müftülük işbirliği ile başarılı çalışmalar yürütülmesinde Müftü Genç`in katkısının unutulmayacağını söyledi. 

Konuşmaların ardından Müftü Mehmet Genç`e İl Müftüsü Veysel Çakı Başarı Belgesi, Of Kaymakamı Eren Arslan başarı belgesi ve çeşitli hediyeler, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yılmaz plaket ve dizüstü bilgisayar takdim ettiler. 

Koyu Trabzonspor taraftarı olan Müftü Genç`e Trabzonspor plaketi, STÖ temsilcileri de yine plaket takdim ettiler.

 

Kaynak:ofunnabzi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir