Uzungöl İmar Planı Askıya Çıkıyor

Uzungöl İmar Planı Askıya Çıkıyor

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl ile ilgili İmar Planı Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıya çıkarılıyor.

UZUNGÖL İMAR PLANI ASKIYA ÇIKIYOR

Karadeniz  ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl ile ilgili İmar Planı Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıya çıkarılıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Trabzon İli Çaykara İlçesi Uzungöl ÖÇKB Uzungöl Koruma Amaçlı İmar Planı onaylanarak Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gönderildi.

PLAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDE ASKIYA ÇIKACAK

Uzungöl ÖÇKB Uzungöl Koruma Amaçlı İmar Planı henüz Resmi Kurumlara ulaşmadı.Kargoda olan İmar Planının Hafta sonuna kadar Resmi Kurumlara ulaşması ve Resmi Kurumlarda askıya çıkması bekleniyor.

/resimler/2019-11/6/1120153912974.jpg

Uzungöl ÖÇKB Uzungöl Koruma Amaçlı İmar Planı Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıya çıkarılacak.

Ayrıca Çevre ve Şehircilik Trabzon İl Müdürlüğü tarafından aynı İmar Planının Çaykara Belediyesine de gönderilmesi bekleniyor.İmar Planının Çaykara Belediyesine gönderilmesi durumunda Çaykara Belediyesinde de Askıya çıkarılacak.

1 AY ASKIDA KALACAK

Yasa gereği Uzungöl ÖÇKB Uzungöl Koruma Amaçlı İmar Planı  askıya çıkarıldığı tarihten itibaren 1 ay süre ile askıda kalacak

 

./resimler/2019-11/6/1119215786840.jpg

/resimler/2019-11/6/1119032036515.jpg



İlginizi Çekebilir