Çaykara´da Öğretmenler Günü Kutlandı

Çaykara´da Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Çaykara İlçemizde Gerçekleştirilen Çeşitli Törenler İle kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler  ile kutlandı.Öğretmenler Günü ile ilgili ilk tören Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Yönetiminde Öğretmenler tarafından Atatürk Büstüne Çelenk Sunma Merasimi gerçekleştirildi.

Daha sonra Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çelenk Sunma Merasimi sona erdi.

RESMİ TÖREN UZUNGÖL´DE

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili Resmi Program ise Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirildi.Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Programına Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş ile Çaykara İlçemizde Görev yapan ya/resimler/2018-11/25/0018534627250.jpgRESMİ TÖREN GÖZ KAMAŞTIRDI

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün imam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Resmi Program birbirinden zengin etkinlikleri ile adeta göz kamaştırdı.

ÖZKAN´IN KOMPOZİSYONU BÜYÜLEDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara İlçemizde bulunan Liseler arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci seçilen Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Hanife Sena Özkan´ın okuduğu kompozisyon misafirler tarafından çok beğenildi.

ZEYNEP´İN KOMPOZİSYONU KEYİFLE DİNLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara İlçemizde bulunan Ortaokullar arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci seçilen Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip lisesi Öğrencilerinden  Zeynep Su semiz´in okuduğu kompozisyon misafirler tarafından çok beğenildi

ÖĞRETMENLER ADINA KONUŞMA CİHAT  ÖĞRETMENDEN

İlçemizde görev yapan ÖÖğretmenler adına konuşma Uzungöl Şehit Mehmet aygün İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Cihat Akın tarafından gerçekleştirildi.

ORATORYO KEYİFLE DİNLENDİ

Uzungöl Şehit Mehmet aygün İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan Oratoryo Gösterisi çok büyük bir keyif ile dinlendi.

FOLKLOR EKİBİ BÜYÜLEDİ
Çaykara Halk eğitim Merkezi tarafından açılan Kurs sayesinde hazırlanan Kız öğrenciler Halk Oyunları Ekibi geceye farklı bir anlam ve güzellik kattı.

Kız Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları birbirinden güzel Halk Oyunları ile geceye katılan Misafirlerin Gönüllerini fethetmeyi başardılar.
ÖDÜLLER KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN/resimler/2018-11/25/0020322910442.jpgİlçemizde Liseler arasında gerçekleştirilen Kompozisyon Yarışmasında;

Birinci Seçilen :Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Hanife Sena Özkan

İkinci seçilen:İkinci Seçilen Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Ayşegül Danış,

Üçüncü seçilen: Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Aysun Gün´e

Ödülleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

ORTAOKULLAR ARASI ŞİİR YARIŞMASI

/resimler/2018-11/27/1146485589901.jpg

İlçemizde Ortaokullar arasında gerçekleştirilen Şiir Yarışmasında;/resimler/2018-11/25/0021491974395.jpg

Birinci Seçilen :Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Zeynep Su Semiz

İkinci seçilen: Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerinden Melike Bayram

Üçüncü seçilen: Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerinden İnci Güneş ´e

Ödülleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

RESİM YARIŞMASI

İlçemizde İlkokullar arasında gerçekleştirilen Kompozisyon Yarışmasında;

Birinci Seçilen :Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Öğrencilerinden Burçak Hazal Öztürk

İkinci seçilen:Zeki Bilge İlkokulu  Öğrencilerinden Oğuz eren Korkmaz

Üçüncü seçilen: Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Öğrencilerinden Rukiye Döne Kaya´ya

Ödülleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

MASA TENİSİ TURNUVASI,

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında:

Şampiyon Çaykara Anadolu lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç´a

İkinci:Çaykara ÇPL Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz´a

Üçüncü:Okul Müdürü Hıdır Ayan´a

Dördüncü :Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan´a

Ödülleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

MEZUN ÖĞRETMENLERE TATLI BİR SÜRPRİZ

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenleri tarafından Eski öğretmenlere tatlı bir sürpriz gerçekleştirildi.

1998 Yılından önce çaykara İlçemizde Görev yapan öğrencilere mikrofon uzatan Öğretmenler o yıllardaki Öğretmenlerini anlatmalarını istediler.

Seneler sonra Öğrencilerden kendileri ile ilgili fikirlerini dinleyen öğrencilerin program esnasında duygulandıkları gözlerden kaçmadı.

KOMEDİ SHOV

Uzungöl  Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve okulda yaşadıkları ilginç anların video gösterimi ile sunulduğu muhteşem video gösterisi büyük bir ilgi ile izlendi.

OKULLARDAN RESİM GÖSTERİSİ

İlçemizde bulunan okullarımızdan video gösterilerinin sunulduğu etkinlik büyük ilgi gördü.Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ile birlikte çeşitli etkinliklerde çektikleri fotoğraf gösterisi davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

ŞUBE MÜDÜRÜ KARAKAŞ-ÇAYKARA BİR EĞİTİM İLÇESİ

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Öğretmenlerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Erdoğan Karakaş Sportif  Sosyal Etkinlik anlamında da Çaykara İlçemizin farklı ve özel bir İlçe olduğunu Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulunun Öğretmenler Günü dolayısı ile gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile bunu bir kere daha gözler önüne serdiğini sözlerine ekledi./resimler/2018-11/25/0022418069250.jpgÖğretmenlik Mesleğinin farklı ve özel bir meslek dalı olduğunu içerisinde sabır,sevgi ve hoş görü barındıran bir meslek olduğunu ifade eden Şube Müdürü Erdoğan Karakaş öğretmenlerin toplumun gözünde her zaman farklı ve özel insanlar olduklarını Öğretmenlerimizin de tavır ve davranışları ile halkımızın onlara duymuş olduğu güveni yerin e getirdiklerini sözlerine ekledi.

MÜDÜR ÇAMURALİ-EĞİTİMDE ÇOK YOL ALDIK

Çaykara İlçemizin Eğitim Öğretim alanında elde etmiş olduğu başarı ve şampiyonlukların hiç birinin tesadüf olmadığını hepsinin planlı ve programlı çalışmanın ürünü olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali 2000´li yılların başında Zeki Bilge İlkokulumuzda tek sınıfta okuldan sonra ve hafta sonları kendi imkanları ile gerçekleştirdikleri kurs ve ETÜT çalışmalarını günümüzde ise İlçemizdeki Tüm okullarımızda gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-11/25/0023452445436.jpgEğitimde Akademik başarı elde etmenin temel kuralının  Öğretmenin azim ve çalışkanlığından ve de yaptığı işe yüreği koymasından geçtiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali Çaykara İlçemizde çalışan tüm öğretmenlerimiz ile bir ekip ve aile olmayı başardıklarını bu birliktelik ve kaynaşmanın ise öğretmenlerimizin yaptıkları işi benimsemelerine ve de başarı için yüreklerini ortaya koymalarına yol açtığını ifade etti.

BAŞKAN TOK-ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Çaykara insanı olarak  öğretmenlerimize çok şey borçlu olduklarını Eğitim Öğretimde elde edilen başarının öğretmenlerimizin alın teri el emeği göz nuru olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Halkı olarak bu anlamda tüm öğretmenlerimize minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Çaykara Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yanında olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Öğretmenlerimizin de hiçbir zaman bu ilgilerini boşa çıkarmadıklarını çocuklarımızı geleceğe en mükemmel bir şekilde hazırlayabilmek için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını sözlerine ekledi.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR

Öğretmenlerimizin toplumumuzun baş tacı olduklarını ve de öğretmenlerimize sadece senede bir gün değil senenin her günü değer vermemiz gerektiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Öğretmenlerin Usta bir sanatkar gibi kendilerine emanet edilen yavrularımızı nakış nakış işleyerek onları geleceğe hazırladıklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-11/25/0025318541409.jpgÇaykara  İlçemizde göreve başlayalı henüz bir ay gibi çok kısa bir zaman olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem bu bir aylık zaman diliminde Okullarımızı tek tek ziyaret etme imkanı bulduklarını tüm okullarımızın alt yapılarını mükemmel bir şekilde oluşturarak çocuklarımızı geleceğe mükemmel bir şekilde yetiştirdiklerini sözlerine ekledi.

ÇAMURALİ YE TABLO HEDİYESİ

Çaykara İlçemizdeki Akademik Başarıda en büyük pay sahibi olan İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali gecede un utulmadı.İlçe milli eğitim Şube müdürü Erdoğan Karakaş yönetiminde Öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Ahmet Çamurali´ye gecenin anısına tablo hediye edildi.

İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüzün hediyesi olan tablo Çaykara Kaymakamı Salih çiğdem tarafından Ahmet Çamurali´ye hediye edildi

CANLI MÜZİK

Programda daha sonra canlı müzik organizasyonu gerçekleştirildi.Uzungöllü Sanatçı erol Akyüz ve Sanatçı Salih Bağdatlı gecede sahne aldılar.Sanatçıların çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile öğretmen ve öğrenciler tadına doyum olmayan güzel bir gece yaşadılar.

ANI ANLATMA YARIŞMASI

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen Anı Anlatma yarışması gerçekleştirildi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Numan Tuncer,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu,Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Şükrü Kara,Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zennur Öztekin Sezer ve  Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Bal´ın Juri olarak görev yaptıkları gecede Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Birinci,Çaykara İlçe milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ise ikinci seçildi.

Yarışmada dereceye giren Belediye Başkanı Tok ve İlçe milli eğitim Müdürü Çamurali´ye ödülleri Kaymakam Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir