Bürokratlarımız İstanbul´da Buluştu

Bürokratlarımız İstanbul´da Buluştu

Çaykara ve Dernekpazarı Bürokratlari İstanbul´da Yemekli toplantıda bir araya geldi.

Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim ve Kültür  Derneği ile Çaykara-Dernekpazarı Eğitim Vakfı´nın birlikte düzenlediği yemekli toplantıda Milletvekili, Bürokrat ve işadamları buluştu.

İstanbul ?Fatih´de Hasan Halife Mahallesi Hissedar Sokak No:18/3 adresinde bulunan kendi binasında düzenlenen yemekli toplantıya  İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Askeri Yargıday Başkanı  Ahmet Zeki Liman, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hikmet Öksüz, Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık, Prof.Dr.Devlet Toksoy, Prof.Dr. Yunus Vehbi Yazıcı, Savcı A.Hamdi Koç, Hakimler, İbrahim Halil Şua, Dilek Çakıroğlu Şua,Kamil Atalay, eski Dernek Başkanlarından Reşat Cevahir, Ali Riza Erdoğan, Büyükşehir bilgi işlem daire başkanı Hakkı Tok, Vakıf Başkanı Şahmeran Gülbay, İşadamları Turgut Erol,Yunus Vehbi Yavuz,Yaşar Şahin,Yusuf Cevahir,Adil Alkan,Ahmet Tok,Akın Yerekaban, Mustafa Nuhoğlu, Devlet Denetleme kurulu üyesi Bilal Şentürk, Sultanbeyli eski belediye başkanı Alaattin Ersoy, Kartal Çaykaralılar Derneği Başkanı Yücel Var, Op.Dr.A.İbrahim Ulusoy Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi, İşadamı Aygün Karakaş, Fatih eski Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gür,Küçük Çekmece eski Belediye Başkan Yardımcısı Enver Şengül, Trabzon TİSKİ Yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Gedikoğlu ile birlikte yaklaşık 150 kışı katıldı.

/resimler/2016-5/1/2045027457762.jpg25 BİN ÖĞRENCİYE BURS VERİLDİ

Topraklarında sadece Mısır dışında bir şey yetişmeyen ülkesine yurtsever büyük insanlar yetiştiren cennet bölgenin büyük insanları diye sözlerine başlayan Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim ve Kültür  Derneği Başkanı Avukat Fahri Kumkumoğlu, Bizleri bir araya getiren Çaykaralılık ve Dernekpazarlılık ruhu olduğunu belirterek, ?Fakirlik ve cehaletten kurtuluşumuz için 52 yıl önce güç birliğini kurmada, Derneğimizin kuruluşunda görev alan ve bu günlere gelmesinde  katkısı bulunan herkese huzurunuzda teşekkür etmeyi yönetim kurulu olarak borç biliriz. Rahmetli olanlara Allah´tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Dernek ve Vakfımızın ana amacı yöremizin gelişmesini sağlamaktır. Bu amacı gerçekleştirmek için; ?yöre insanımıza ,Sağlık,Sosyal Yardım ve eğitim desteği verme çabası içindeyiz,?dedi. 

Gelişmiş toplum yaratmanın tek yolunun insan yetiştirmekten geçtiğini ifade eden Kumkumoğlu, bu nedenledir ki; Gelir kaynaklarımızı ağırlıklı olarak eğitim alanında kullanmaktayız. Bu güne kadar yaklaşık 25 bin öğrencimize burs verdik.Halen de ayda 1250 öğrenciye burs vermekteyiz.Ayrıca Çaykara ve Dernekpazarı´nda yerel olarak açılan ve çok başarılı sonuçlar alınan okul dışı kurslarada önemli ölçüde maddi destek sağlamaktayız.Bu kurslarda görev alan öğretmen ve idarecilerimizi candan kutluyoruz.Oluşan bu güç birliğine bu güne kadar maddi ve manevi anlamda güç kattınız. Sizlerin bu katkılarının devam edeceği inancıyla, hepinizi Vakıf ve Dernek yönetim kurulu adına saygıyla selamlıyorum,?dedi.

Haber Kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir